Billev Pharma søger studerende, der er færdig med bachelordelen og som er nysgerrige efter at lære mere om bivirkningsovervågning af lægemidler og kunne tænke sig, at hjælpe os med de daglige opgaver.

De daglige opgaver vil bestå af:

  • Ugentlige litteratursøgninger.
  • Håndtering af sager fra det Europæiske Lægemiddel Agentur (EMA) og andre relevante myndigheder udenfor EU.
  • Indtaste sager i vores safety database.
  • Indtaste produktinformation i EMAs Art. 57 database (XEVMPD) og gennemgå kommentarer fra EMA.
  • Forefaldende praktiske opgaver på kontoret.

Arbejdsopgaverne vil som udgangspunkt foregå fra vores kontor i Hørsholm og vi ser gerne, at du har mulighed for at arbejde op til 15-20 timer om ugen fordelt på 3-4 dage. Der er mulighed for ekstra timer i forbindelse med ferier.

Billev Pharma ApS er et specialiseret konsulentfirma, hvis fokusområde er rådgivning af kunder om registrering og vedligeholdelse af humane og veterinære lægemidler i EU. Vi tilbyder services inden for Regulatory Affairs, Pharmacovigilance, QA/QC, GDP, GMP og oversættelse.

Vi er over 20 engagerede medarbejdere, som trives med en spændende og travl hverdag, som kun kan hænge sammen, fordi vi er et godt team.

Ansøgningsfrist og information

Tiltrædelse: snarest muligt. Vi behandler ansøgninger/samtaler løbende.

Kontakt og ansøgning 

Kunne du tænke dig at arbejde hos os i Billev Pharma? Skriv en ansøgning til os og send den sammen med dit CV på e-mail til hello@billevpharma.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Pharmacovigilance, Majbritt Eichmeier Hansen på mobil 4234 0255 eller Director & Owner, Anja van Arkens på mobil 2810 1608/e-mail anja.arkens@billevpharma.dk.  

Vi søger studentermedhjælpere til vores pharmacovigilance team – Stilling er besat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *